Blandade ljudarbeten

Samtliga ljudarbeten består av upplästa meningar/påstående. Texten är inläst med en neutral röst. Meningarna är fiktiva. Alla ljudarbeten har vid olika tillfällen varit visade på olika sätt. Bilderna nedan är några exempel.

7

Du och jag och alla andra

Du och jag och alla andra
Pdf med texten i arbetet: Du och jag och alla andra

 

borde 2

Borde

Borde
Arbetet gjordes till utställningen ”Reality bites” på Färgfabriken i Stockholm. Verket består av fyra högtalare, en röst per högtalare. Rösterna läser upp påståenden med borde eller borde inte. Vissa av påståenden finns i alla högtalare, medans andra finns i en eller ett par. Meningarna spelas upp slumpvis.
Pdf med texten i arbetet: Borde

 

vanor

Vanor

Vanor
Jag blev inbjuden att representera Göteborg vid en utställningen ”Home” på Øksnehallen i Köpenhamn, under Kulturhuvudstadsåret. Jag hade nyligen kommit hem till Sverige efter att bott i Düsseldorf under ett år. Lägenheten jag bodde i där kändes väldigt tillfällig och min sovplats var en madrass på golvet, med andra ord kändes den aldrig riktigt som ”hemma” för mig. Istället var det alla vanor jag snabbt la mig till med gjorde att jag kände den tryggheten som ett hem kan vara.
Pdf med texten i arbetet: Vanor

©Maria Hallberg